Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Полякова анонсувала прем'єру своєї нової роботи "Все буде добре, Олю!", яка буде дуже особливою. Співачка записала її рідною мовою, тому що мовне питання зараз гостро обговорюється, і багато хто, в тому числі і зірки, намагаються позбавитися всього російського.

"Ця історія стала спільною для всіх нас. Зовсім скоро відбудеться особлива прем'єра — зворушлива, емоційна, глибока. В неї закладено так багато почуттів...та ще більше надії", - поділилася Полякова.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Ця музична історія, за словами артистки, поєднує спільне горе всього українського народу. Отже, вона буде про війну та про те, як вона змінила життя кожного. Навіть по кадрах у відео це можна зрозуміти - там зібрані знакові події та плани, які зруйнувалися в одну мить.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Прем’єру Полякова запланувала на 9 вересня. Її свіжу роботу можна буде глянути на YouTube.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова розповіла про таємного юнака Сергія, про якого мало хто знає: "Я взяла цього за шкірку та привела"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова натякнула на вагітність: вхопилася за малюка

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова не змогла з Пивоваровим, а ось у Дорофєєвої все вийшло: "Кричать, вийшла каша"