Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих та свіжих публікацій.

Як відомо, Jerry Heil ось-ось розпочне навчання у престижному коледжі для музикантів Берклі, у Бостоні, до якого вона вступила ще у лютому, але довго мовчала через війну. І тепер, коли дівчина полетіла надовго, настав час розлучатися з деякими людьми та речами.

Скріншот із Instagram, Jerry Heil
Скріншот із Instagram, Jerry Heil

"Хто запустив цей тренд на розставання і чому його підтримали майже всі мої знайомі, я не знаю. Але на всякий випадок, щоб не вибиватися з маси, я теж вирішила припинити стосунки", - заявила артистка.

Спочатку співачка не могла визначитися, з ким прощатися, адже другої половинки вона не має. Однак, це все ж таки довелося зробити, тільки з компанією, якій вона довіряла три роки свій піар, концертні та інші послуги.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Зірка зізналася, що війна спонукала її на нові звершення, одне з них – поширити українську музику у світ.

"Війна викинула мене з бульбашки в новий світ. В ньому я побачила свою справжню ціль: проторити шлях українській музиці в світову поп-індустрію. Прокласти місточок для молодих поколінь музикантів", - повідомила Яна.

Раніше ми писали про те, що Kalush та Jerry Heil довели, що творчість не знає перешкод, включаючи відстані: "Це пожежа"

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil розкрила, чому наступні чотири роки проживе в США - мовчала до останнього: "Все одно люди дізналися б"

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil із подружкою закрутили танці з гламурним зеленим "інопланетянином": "Як ви один одному підходите"