Колишня співака Віталія Козловського, журналістка Раміна Есхакзай поділилася трохи злістю у Instagram Stories.

Нещодавно вона випустила потужний ролик, що стосується того, що сталося 28 років тому - війна в Чечні, теж розпочата рашистами. Зараз вона з агресією звернулася до тих людей, які просять її не публікувати нічого, пов'язаного із просуванням ЗСУ.

Раміна Есхакзай, фото: Instagram
Раміна Есхакзай, фото: Instagram

Справді, є таке правило, щоб ця інформація не потрапила до чужих рук і не додала проблем нашим захисникам. Бо в недавньому минулому це вже давало певні біди на фронті.

"Мене так за*бали вже писаки: не пиши нічого, що сталося на фронті. Не можна. Заборонено. При тому, що вже вся ця інформація від військових є в мережі. І я навіть не в першій сотні журналістів, які поділилися новиною. Писаки, може краще плести сітки чи робити свою роботу і донатити на ЗСУ? Це якісь комплекси?", - пише Раміна Есхакзай.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раміна Есхакзай, фото: Instagram
Раміна Есхакзай, фото: Instagram

За її словами, так "маленькі люди" можуть відчути владу. А вона, у свою чергу, може вчинити, як більшість українських блогерів, демонструючи свою фігуру, одяг та інше, незважаючи на війну.

"Іноді закидають грошима Збройні сили України, зі словами "нехай воюють діти олігархів, а олігархи все це спонсорують". Хочу подякувати адекватним блогерам. Добре, що є тих, хто не забуває про війну на своїй сторінці", – додала Раміна.

Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories
Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, колишній Козловський Рамін згадали, як вона жила в Росії, а тепер дітей не хоче: "Не бентежить"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна відвела увагу від війни в Україні до Чечні: "Якби світ..."

Знай.uа писав, колишня Козловського Раміна захотіла влізти в ніс глибше: "Це дуже важливо"