Юрій Ткач із "Квартал 95" влаштував видовищний танцювальний батл із зірковою "Ліги сміху", відомим гумористом та телеведучим Ігорем Ласточкиним. Нестримні танці зірок показала хореограф Ілона Гвоздьова у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Знамените шоу "Танці зі зірками" об'єднує не лише мільйони шанувальників, а й зірок шоубізнесу, які беруть участь у проєкті. За лаштунками шоу відбувається багато цікавого, про що навіть не здогадуються глядачі. Так, колишня партнерка Юрія Ткача з шоу хореограф Ілона Гвоздьова показала, як учасники часом розслаблюються та веселяться, доки їх не бачать об'єктиви камер.

Юрій Ткач та Ігор Ласточкін. Фото: скрін instagram stories
Юрій Ткач та Ігор Ласточкін. Фото: скрін instagram stories

На кадрі Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, які влаштували щось на кшталт танцювального батла. Спочатку гумористи обрали, хто починає першим, а згодом почали по черзі виконувати химерні танці.

"Це був неймовірний танець. А репетиція взагалі розрив", - підписала архівний ролик Ілона Гвоздьова.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дочка Юрія Ткача з "Кварталу 95" зворушила шанувальників сильним виконанням пісні про загиблих героїв: "Українські діти просто подорослішали за мить".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".