Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією та допомагає постраждалим співвітчизникам. А ще не забуває радувати шанувальників свіжими постами та новинами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 13 мільйонів людей.

Світлана Лобода наважилася дати друге інтерв'ю з початку війни, тільки ось не замлякам, а російській журналістці Гордєєвій. За це її засудили і медійні особи, і шанувальники. Проте, співачка все ж таки розповіла багато чого цікавого.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Лобода завжди приховувала подробиці особистого життя, але цього разу зізналася, що коханий чоловік у неї все ж таки є, і вони вже довгі роки разом. Його ім'я вона забажала залишити у секреті.

"Хочу, щоб цей острівець був моїм. Не показувати, не розповідати, не робити піар", - пояснила Світлана.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зірка заявила, що мріяла зустріти саме цього чоловіка, і їй дуже пощастило. Він із нею на одній хвилі. Більше того, невідомий дуже підтримує та любить Україну.

Лобода та Гордєєва, скріншот з відео
Лобода та Гордєєва, скріншот з відео

"Він великий патріот і тому нам із цим було легко. Він не українець. Мені дуже цікаво з ним, комфортно. Мене не стискають, не вносять у рамки", - поділилася артистка.

Світлана також зізналася, чому досі не називає ім'я батька молодшої доньки Тільди.

"Не хочу, щоб хтось копошився в моїй історії, особистому. Я навіть Євочку показала вперше у п'ять років. Я зрозуміла, що поки дитина не захищена, я не повинна її показувати. Занадто багато очей" , - сказала Лобода.

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода "проігнорувала" кума Анатоліча та Машу Єфросиніну і пішла до росіянки: "Висновки робіть самі"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Лобода підняла над головою прапор України та ледве знайшла сили, щоб "жити" далі: "Не могла"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода на тлі світанку зворушила фанатів ніжним чином: "Я буду з тобою до кінця"