Брітні Спірс обрушилася на свого молодшого сина Джейдена після того, як він підтримав свого дідуся, якого, на думку Брітні, мають засудити до довічного ув'язнення через травму, отриману в результаті консерваторства.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Поп-зірка вважає, що Джеймі Спірс має засудити до довічного ув'язнення після травми, отриманої в результаті консерваторства.

40-річну зірку помістили під опіку в 2008 році після її публічного зриву.

Її батько Джеймі, 70 років, узяв під свій контроль майже всі аспекти життя своєї дочки, від фінансів до контролю за народжуваністю.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Опікунство закінчилося минулого року, і з того часу поп-сенсація каже, що її «родина відвернулася від неї», коли вона найбільше їх потребувала.

Брітні Спірс з дітьми: скрін із соцмережі
Брітні Спірс з дітьми: скрін із соцмережі

У своєму останньому пості у соціальних мережах Брітні обрушилася на свого молодшого сина Джейдена.

"Ти був таким самим, як і інша моя сім'я. Ти потай любив дивитися на мене так, ніби зі мною щось не так. Хлопці, ви хочете, щоб я одужала, щоб я могла продовжувати давати вашому батькові 40 штук на місяць? Отже, Джейдене, коли ти підриваєш мою поведінку, як завжди робила вся моя сім'я, словами: "Я сподіваюся, що вона одужає" і "Я молитимуся за неї"… "Молитись про що? Щоб я продовжувала працювати, щоб я могла розплатитися за судові витрати мами та її будинок? Чи причина, через яку ви, хлопці, вирішили поводитися як дурні, у тому, що все закінчилося через два роки, а ви нічого не отримали?", - сказала вона.

Потім вона розповіла про те, як її розчарувала вся її сім'я.

Співачка Toxic також розповіла, що тепер вона атеїстка, бо якби Бог існував, він би ніколи не допустив того, що трапилося з нею.

Брітні Спірс і батько, скріншот: Youtube
Брітні Спірс і батько, скріншот: Youtube

"Чесно кажучи, моєму батькові треба провести у в'язниці до кінця життя. Але, як я вже сказала, Бог не дозволив би, щоб це сталося зі мною, якби Бог існував. Я більше не вірю в Бога через те, як мої діти та моя сім'я лікувала мене", — наполягала вона.

В інтерв'ю 60 Minutes Australia Джейден Джеймс, молодший син Брітні, пояснив, чому він підтримує свого діда.

"Всі в основному ненавидять його за опікунство, але я думаю, що спочатку він просто намагався бути схожим на будь-якого батька", - сказав Джейден.

Як раніше повідомляв портал "Знай", молодший син Брітні Спірс Джейден порушив мовчання через голі покази його мами.

Нагадаємо, Брітні Спірс викинула ліфчик для брудного танцю топлес.