Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Вова Дантес виступив автором неймовірно атмосферного відео, яке, напевно, відгукнеться в душі кожного українця, який пережив жахи війни.

Артист попросив простих людей з різних куточків планети надіслати архівні відео та зробити фото з плакатом, на якому вказано, скільки днів вони не були вдома.

Скріншот із Instagram, Вова Дантес
Скріншот із Instagram, Вова Дантес

"Ми з командою зробили це відео разом з вами — всі ваші і мої щасливі та сумні моменти, ностальгію, печаль, страх, надію і впевненість. Всі спогади та очікування зібрали докупи, додали трохи віри — і вийшло це відео", - написав Дантес.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Співак присвятив цю роботу українцям, які залишили рідні домівки через війну, але не втрачають надії повернутися. Цікаво, що у кліпі знялася нова дівчина артиста Даша Кацуріна. Про їхні стосунки давно ходили чутки, але нещодавно вони все підтвердили.

Даша Кацуріна, скріншот із кліпу Дантеса
Даша Кацуріна, скріншот із кліпу Дантеса

"Я дуже сподіваюсь, що воно не пройде повз, а залишиться у свідомості як нагадування, що зовсім скоро ми обійматимемо близьких вживу, а не по телефону", - додав Вова.

Раніше ми писали про те, що колишній Наді Дорофєєвої Дантес вперше "полюбився" з Кацуріною при її дітях: "Вже сумую"

Як повідомляв Знай.ua, Дантес поскаржився, що йому складно займатися сексом з Кацуріною: "Він трхає мою колишню дружину"

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Дантес розповів про трагічний день, розставання з Дорофєєвою – не межа: "Сидів один під землею"