Популярна співачка та учасниця романтичного шоу "Холостячка" та Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) часто спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, за нею стежать 496 тисяч підписників. також співачка із задоволенням спілкується зі ЗМІ

Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Як відомо, співачка Злата Огнєвіч з початку війни залишилася в раїні та всім силами допомагає наблизити перемогу благодійними концертами. не так давно вона подорожувала Європою, а зараз подорожує країною.

А нещодавно вона разом з відомим ведучим Даніелем Салемом представила новий кліп "Лелека". За задумом в неї була роль дружини, а Салема чоловіка, який йде та повертається з війни, а ще вони виховують маленьку донечку.

Так, у кадрі було показано, як Злата робить випічку у кадрі. Видно співачка так захопилась цією справою, що вирішила продовжити. Нещодавно вона опублікувала фото, на якому вона стоїть на кухні, поруч з нею мука та свіжоспечені круасани.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Я обожнюю ТЕБЕ! Це — моя улюблена випічка, неймовірно смачний сніданок і один з улюблених десертів ласунів. Ароматний запах і рум'яна хрустка скоринка круасана не залишить нікого байдужим, тому ви обов'язково здивуєте своїх рідних і близьких 🙌🏼", - написала співачка.

У коментарях шанувальники високо оцінили образ Злати та попросили в неї рецепт запашних круасанів.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла про "темний" бік своєї професії: "Це моторошно".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"