Дружина відомого українського телеведучого Григорія Крістіна Решетнік поділилася цікавою думкою у Instagram.

Її чоловік - головна особа таких романтичних шоу, як "Холостяк" та "Холостячка". Нещодавно стало відомо, що довгоочікуваний 12 сезон з Алексом Топольським вийде наприкінці вересня, 30 числа. І в цей же час Крістіна заговорила про дітей на сторінці, де за її життям стежать понад 260 тисяч людей.

Христина Решетник, фото: Instagram
Христина Решетник, фото: Instagram

[quote author=""]"Мама трьох хлопців, які постійно просять дівчинку. До речі, мені здається, коли маєш вже трьох (ще й хлопців, з їх темпераментом), то вже легко наважишся і на 4, і на 5 дитину ) можеш все. А ви як думаєте? І скільки у вас дітей?", - пише Христина Решетнік у публікації.

Вона постійно доводить, що відновлення після вагітності дається їй легко. Бо її ніколи не побачиш із зайвою вагою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крістіна Решетник, instagram.com/kristina_reshetnik
Крістіна Решетник, instagram.com/kristina_reshetnik

"Христина, мені здається що з Григорієм, можна і дівчинку! З таким чоловіком не страшно! Щоб вам важко не було", "У мене двоє синів, а молодший просить ще сестричку", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, ведучий "Холостячки" Григорій Решетнік пообіцяв після війни "ВСУ має талант": "Такі ж танці, посмішки"

Як повідомляв "Знай.uа", ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік люто виступив "проти" всього російськомовного: "Нехай перекладачами користуються"

Знай.ua писав, дружині ведучого "Холостяка" Григорія Решетніка дорікають за щасливих дітей під час війни: "Зштовхнути нас лобами..."