Нещодавно ми писали, що Світлана Лобода прийшла до Катерини Гордєєвої, щоб дати друге інтерв'ю за останні півроку повномасштабної війни проти рашистів.

Спочатку вона спілкувалася з грузином, тепер із росіянкою, але українських журналістів продовжує ігнорувати, хоча з нею хочуть (або вже "хотіли") поспілкуватися багато хто.

Світлана Лобода, скріншот із інтерв'ю
Світлана Лобода, скріншот із інтерв'ю

Тим не менш, інтерв'юер дізналася у Лободи думку, що стосується поточного президента України Володимира Зеленського і того, якою вона їй представляється як глава держави під час війни.

— В Україні унікальна ситуація, пов'язана з тим, що багато людей особисто і давно знайомі з президентом Володимиром Зеленським, але зовсім в іншому амплуа. Яким він тобі запам'ятався?

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

— Впевненим у собі, тоді. З хорошим почуттям гумору і в житті - дуже чітким, дуже конкретним, хорошим менеджером... людиною, яка може все довкола дуже швидко розрулити. Дуже правильно та дуже грамотно. Ми не раз перетиналися на різноманітних заходах. Як фантастично розгорнулася доля до цієї людини.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

— У тому, як він поводиться, тебе щось дивує?

— Мене це вражає, це захоплення. Я розумію, якої сили ця людина. І які випробування випали з його долю. Про нього говорить увесь світ і про нашу країну, хоч щось позитивне.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала, як "ЗСУ" під виглядом пенсіонерки вриваються на тусовку: з HIMARS, Байрактарами та грошима

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода "проігнорувала" кума Анатолича та Машу Єфросинину і пішла до росіянки: "Висновки робіть самі"

Знай.ua писав, Світлана Лобода підняла над головою прапор України і ледве знайшла сили, щоб "жити" далі: "Не могла"