Кім Кардаш'ян роздяглася для однієї зі своїх найбільш пікантних обкладинок журналів за останні роки, оскільки зірка одягла зовсім новий образ у вересневому випуску журналу Interview Magazine.

Відповідний пост Кім Кардаш'ян розмістила у своєму аканті у Instagram.

Зірку реаліті-шоу Кім можна побачити, що позує для всеамериканського тематичного розвороту, оголюючи свою голу попку, яка висовується з джинсів.

Демонструючи своє світле волосся, Кім носить пару синіх джинсів, спущених нижче її пишних сідниць, у відповідній джинсовій куртці. Вона пристрасно дивиться на камеру, позуючи перед американським прапором.

Знаменита попа Кім була добре видно на знімку, а пізніше вона була помічена в білих трусиках з високою талією, які схожі на памперси. Вони також оголили знамениту попу зірки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В іншому знімку Кім одягла стрінги із зображенням американського прапора, підтягнувши з боків, і додала шкіряну куртку як верх.

Залучаючи до своїх 329 мільйонів підписників у Instagram, вона підписала знімок обкладинки: "Журнал Interview, вересень 2022: випуск американської мрії".

Кім виглядала майже невпізнанною, оскільки її знебарвлене світле волосся поєднувалося з такими ж бровами, що робило її зовнішній вигляд зовсім не таким, як завжди.

Коли Кім поділилася знімком у своїй стрічці, її шанувальникам сподобався цей образ: зірка набрала колосальні 1,5 мільйона лайків протягом години.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кортні Кардаш'ян застали за дивностями у громадському чоловічому туалеті з брудними пісуарами.

Нагадаємо, Кім Кардаш'ян в обтягуючій прозорій сукні перетворилася на "бочку".