Знаменитий український репер, шоумен, продюсер та чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко показав, як вимахав його син від колишньої дружини Ірини Горової. Відповідний знімок він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Після початку повномасштабної війни Потап вкрай рідко виходить на зв'язок із шанувальниками та майже не публікує нові фото на своїй сторінці у соцмережі. Втім, він перервав мовчання через важливу подію в житті його сина.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Як повідомив Потап, його синові виповнилося 14 років і він вирішив показати, яким дорослим став його спадкоємець і відповідно похвалився подарунком, який йому вручив. На фото син артиста позує в симпатичній іменній футболці з числом 14 на спині, що, ймовірно, позначає його вік.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

До публікації Потап додав підпис, у якому лаконічно, але оригінально привітав єдиного сина.

"Я тебе народив, я тобі подарував! З 14-річчям! Тобі тринадцятий минуло… я пас, я гол, я воротар!", - підписав фото Олексій Потапенко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських розповіла, як вони з Потапом "виживають" завдяки відкладеним на кліпи грошам: "Нічого не заробляємо".

Також наш портал інформував, Оля Полякова покаже, як війна зруйнувала плани та життя мільйонів українців: "Ця історія стала спільною для всіх".

Крім того, наш портал інформував, блогер Олег Машуковський зняв усе зайве і потряс перед шанувальницями булочками: "Запросила, я прийшов, та ще й трусах побував".