Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна показала красеня-сина і приголомшила шанувальників модним вбранням. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Аня Сагайдачна - відома та успішна актриса, яка має безліч захоплень, зокрема екзотичні танці та кулінарія. За її діяльністю стежать десятки тисяч шанувальників, яких вона регулярно радує новими фото та відео.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так цього разу Аня Сагайдачна показала свого маленького сина, з яким сфотографувалася у дворі будинку. На фото актриса позує у широких штанах та стильній футболці з поясом. Водночас вона розповіла про свою ініціативу допомогти українцям, які залишили свої будинки через війну.

"У мене є речі на осінь/зиму (в основному для дітей, але щось є і для дорослих) і трохи іграшок для малюків. Так що якщо ви переселенці і у вас є така потреба напишіть мені в директ вік/стать дитини, зростання, розмір взуття та розміри для дорослих. Дивитимуся, що маю і відправляти вам", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Шанувальники захопилися акторкою та похвалили її модне вбрання.

"Футболка супер", "Дуже красиві", "Красива футболка, а що за бренд можеш сказати?", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аня Сагайдачна з "Кріпосної" розповіла, як уникає виконання подружніх обов'язків перед чоловіком: "Я вся мокра".

Також наш портал інформував, що Володимир Дантес згадав про дітей на окупованих територіях, для яких піти до школи - мрія: "Дуже скоро".

Крім того, ми писали, Наталка Карпа зізналася, що закохалася після туру Америкою, незважаючи на чоловіка військового: "З першого погляду".