Знаменитий на весь світ голлівудський актор, зірка безлічі фільмів, зокрема "Ніч у музеї" та "Зразковий самець" Бен Стіллер після візиту до Львова закохався в Україну та тримає під рукою пам'ятний сувенір із поїздки. Фото він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі twitter.

У перший місяць літа Бен Стіллер відвідав Україну як посол доброї волі. Спочатку знаменитість помітили у Львові, а потім він вирушив на Київщину, де поспілкувався та підтримав українців, які постраждали від війни. Також у рамках візиту він зустрівся з президентом Володимиром Зеленським та главою МЗС Дмитром Кулебою.

Бен Стіллер. Фото: скрін youtube
Бен Стіллер. Фото: скрін youtube

Поїздка українськими містами та знайомство з людьми, схоже, сильно вразило Бена Стіллера, адже навіть через місяць після візиту він не забуває про Україну. Так, у twitter він опублікував чашку, з якою п'є каву чи чай, починаючи день. На гуртку принт "Я люблю Львів". Мабуть, таким приємним жестом актор дати зрозуміти, що солідарний з українцями і продовжує робити все для їхньої підтримки.

Шанувальники жест зірки оцінили.

"Має бути щось дуже приємне, коли знаєш, що тебе тепер забанили в RUS. Ми дуже пишаємося", "Дякую за Вашу підтримку", "Відмінна робота!", - захопилися актором шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, по стопах Анджеліни Джолі: зірка фільмів "Ніч у музеї" та "Зразковий самець" Бен Стіллер приїхав до України.

Також наш портал інформував, зірка "Люди Ікс" та "Вероніка Марс" Джесіка Честейн прибула до Києва, щоб підтримати українців: із поїзда до лікарні.

Крім того, ми писали, Вілла Сміта застукали із зіркою "Люди Ікс" Іеном Маккелленом за брудними справами: "Міцно цілував його в..."