Жорстокі висловлювання Каньє, схоже, були викликані попередньою публікацією в соціальних мережах колеги Кортні Кокс Дженніфер Еністон, у якій вона сказала: "Голосувати за Каньє не смішно".

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

58-річна Кортні випустила відео, на якому вона читає пост Каньє в Instagram, в якому він сказав, що "Друзі – це не смішно".

На відео видно, як Кортні виглядає спантеличеною, вивчаючи довгий пост Каньє, тоді як його хіт 2008 року "Безсердечний" грає на задньому плані.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Як ти міг бути таким безсердечним", - чути, як співає Каньє, якраз у той момент, коли Кортні читає зневагу репера.

Виглядаючи явно не враженою, актриса відразу підходить до стереосистеми і вимикає музику.

"Б'юся об заклад, старий Кейн вважав "Друзів" забавними", - підписала зухвалий пост Кортні.

Скрін посту Дженніфер Еністон в Instagram
Скрін посту Дженніфер Еністон в Instagram

Зауваження Каньє, схоже, були викликані попереднім постом у соціальних мережах колеги Кортні з фільму Дженніфер Еністон.

У жовтні 2020 року у світлі президентських виборів у США Дженніфер сказала: "Голосувати за Каньє не смішно. Я не знаю, як це ще сказати. Будь ласка, будьте відповідальні".

Каньє Вест
Каньє Вест

"Вау, це інтерв'ю з Роганом їх потрясло. Давайте підемо", — написав Каньє на скріншоті посту Еністон, перш ніж нібито написати у Твіттері: "Друзі теж не були смішними".

З того часу репер стверджував, що не писав останнє.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Каньє Веста публічно принизила булочна через дивну фантазію репера.

Нагадаємо, Кортні Кокс із "Друзів" приголомшила нестаріючим тілом у чорному бікіні.