Відомий український актор, переможець шоу "Танці зі зірками" та зірка серіалу "Моя улюблена Страшка" Артур Логай вирішив продемонструвати свої навички бармена та влаштував безлад на кухні, повеселив дружину. Відповідне відео він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артур Логай намагається постійно залишатися на зв'язку з шанувальниками та активно веде свою сторінку у соцмережах. Він ділиться різними моментами з життя, зокрема особистого, тим самим тішивши фанатів.

Артур Логай, фото: Знай.ua
Артур Логай, фото: Знай.ua

Так, цього разу Артур Логай вирішив приготувати коктейль та попросив дружину зняти процес на відео. Він змішав інгредієнти і почав, танцюючи збовтувати рідину в банці, яку назвав "домашнім шейкером". Після цього він вирішив ефектно зняти кришку з "шейкера", але частина напою вилилася на підлогу на кухні.

"Дебіліно-бомбіно", - коментує дружина, спостерігаючи безлад, влаштований чоловіком.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Актор із гумором зазначив, що його дружина справжній професіонал у плані вигадування прізвиськ.

"Жіночка у мене майстриня ніжних прізвиськ", - підписав відео Артур Логай.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Моя улюблена Страшко" Артур Логай заговорив про другий сезон серіалу і дорікнув Ірині Поплавській: "Мені б хотілося".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська, яка нещодавно показала чоловіка, заговорила про нове життя після розлучення: "Хочеться більше кохання".

Крім того, ми писали, Світлана Лобода розкрила правду про свого коханого та батька молодшої доньки Тільди: "Він моторошний патріот".