Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська втратила пильність, поки робила косметичні процедури та випадково травмувалася. Про це вона розповіла у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Талановита та харизматична Слава Камінська як магнітом привертає до себе увагу шанувальників. Зірка активно веде свою сторінку в соцмережах та часто ділиться новими фото та відео. Вона відкрито спілкується з фанатами і часом показує досить особисті моменти життя, не соромлячись і не боячись критики чи закидів. Так, цього разу вона розповіла про інцидент, який більшість зірок не розкривала б публіці.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

На відео Слава Камінська постала з пластиром на брови та заявила, що травмувалася, коли робила маску для обличчя. Вона уточнила, що змивала нанесену маску і втративши пильність, ударилася об кран. На щастя, травма, судячи з відео, не серйозна.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Коротше, робила я маску і хер*нулась бровою об кран. Я розсікла собі брову ляля-ля", - поділилася Слава Камінська з шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вікторія Сміюха з "НеАнгелів" захопилася провідним Богданом Юсипчуком після його "весілля": "Походив на ведмедя".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська, яка нещодавно показала чоловіка, заговорила про нове життя після розлучення: "Хочеться більше кохання".

Крім того, ми писали, Світлана Лобода розкрила правду про свого коханого та батька молодшої доньки Тільди: "Він моторошний патріот".