Відома українська гумористка, актриса "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна зачарувала красою, похвалившися ідеальними формами у спокусливому вбранні. Відповідні фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надзвичайно талановита Катя Нікітіна підкорила серця багатьох шанувальників. Актриса, окрім своєї зіркової кар'єри, розвивається і в інших напрямках, наприклад, активно займається спортом та танцями, а з недавніх пір ще й волонтерством. Але незважаючи на це, вона знаходить час, щоб поспілкуватися з фанатами, зокрема використовуючи соцмережі.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Катя Нікітіна порадувала українців новим фото, на якому постала сидячи навпочіпки. На зірці ефектна сукня, яка щільно обтягнула її фігуру, підкреслюючи ідеальні форми.

"Немає часу вмирати..", - лаконічно і водночас багатозначно підписала знімок актриса.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Шанувальники не почали розуміти, що зірка мала на увазі і просто закидали її компліментами.

"Пекуча блондинка", "Чарівна та загадкова", "Ти чудова", "Гарна", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" помилувалася морськими пейзажами та розповіла про бажання: "Не соромся".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".