Популярна зірка "Кварталу 95" Олена Кравець має 19-річну доньку Маша, яка веде власний блог в соціальній мережі instagram. Як розповідала її мама, вона не дуже публічна особа, тому не так часто публікує подробиці свого особистого життя, проте дещо розповідає підписникам. До речі. А її акаунт нараховує 13,7 тисячі підписників

Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/
Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

Дочка Олени Кравець Маша з початку повномасштабного вторгнення перебувала за кордоном, а не так давно повернулась в країну, де, як виявляється, на неї чекав її хлопець. До речі, вона не приховує від підписників своїх почуттів до нього напряму пише у своїх публікаціях, що він красивий.

А не так давно Маша почала експериментувати з образами. Наприкінці літа вона вирішила приміряти ботфорти. Як пізніше дівчина дізналася, вона без дозволу взяла їх у мами.

А нещодавно в сторіс вона опублікувала нове фото, в якому кардинально змінила свій стиль та чимось стала схожа на хлопця. Так, Маша вдягнула осінню куртку, матеріал якої нагадає доволі грубу шкіру або замінювач, з-під неї виглядає капюшон худі. Через плече по-чоловічому, вона перекинула сумку, які саме на фото не видно, а на голові з неї червона кепка, яка виглядає трохи грубо, проте стильно, брутальний шарм.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Маша Кравець,  скриншот: Instagram Stories
Маша Кравець, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Дьомін розповів про зіпсовані стосунки з тестем, який був радий анексії Криму: хотів кращого життя та "забив" на онука з донькою.

Також наш портал інформував, Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила у ній звіра: "Я ніколи не думала, що в мені стільки ненависті".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."