Популярна українська акторка Тетяна Песик відома завдяки ролі у гумористичному скетчкомі "Країна У" та участі у шоу "Жіночий квартал". Артистка має чимало шанувальників та регулярно ділиться новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 480 людей.

Тетяна Песик записала для бійців ЗСУ вітальне відео, перетворившись на одну з бабусь, яка любить листівки з месенджерів, або вчительку школи. І вітати справді є з чим. Втрати ворожої армії досягли знаменної позначки – 50 тисяч убитих окупантів.

Скріншот із Instagram, Таня Песик
Скріншот із Instagram, Таня Песик

Гумористка навіть написала кумедний вірш із цієї нагоди, який обов'язково викличе посмішку у всіх українців. Тетяна від усього народу побажала ЗСУ ще більших досягнень у звільненні країни від цієї російської нечисті.

"З ювілеєм, Збройні сили України", - сказала Песик на відео.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фанати оцінили гумор Тетяни і заявили, що на пенсії вона без роботи точно не залишиться, адже в роль вона вжилася на відмінно.

Коментарі - instagram.com/tanet_vip/
Коментарі - instagram.com/tanet_vip/

Раніше ми писали про те, що Таня Песик із "Жіночого кварталу" перетворилася з міської принцеси на сільську леді: "Бараболя сама себе не викопає"

Як повідомляв Знай.ua, Таня Песик із "Жіночого кварталу" показала соковиті вареники, які давно приховувала: "Погрожувала..."

Також портал Знай.ua писав, що Таня Песик із "Жіночого кварталу" захопилася маленькими українцями, яким довелося дуже швидко подорослішати: "Це майбутнє"