Популярна українська акторка активно веде свій блог та підтримує благодійністю тих українців, які постраждали внаслідок військових дій. Вона спілкується зі своїми підписниками, в соціальній мережі за її акаунтом стежать 707 тисяч осіб

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Українська акторка стала знаменитою завдяки участі у серіалі "Свати". Варто зазначити, що попри те, що в ньому знімались переважно російські актори, продюсер та режисер серіалу з України. з почату повномасштабного вторгнення Анна не спілкується з колегами по серіалу, які живуть в Росії.

Як відомо, під час війни зірка лишається в Україні та підтримує, як може, українців, які постраждали від війни.

А нещодавно сторіс вона розповіла, що освіжила своє волосся та їй захотілося чогось новенького, проте підстригти волосся та зробити каре, Анна не готова. Тому вона вирішила поекспериментувати з новим пристроєм для завивання волосся й написала:

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Все ще шукаю найпростіший спосіб для ідеальної швидкої укладки. Сьогодні тестую перший стайлер"

Також вона відмітила, що новий пристрій не пече пальці, Анна зауважила, що невже, що у неї руки більше не опечені. А також їй вистачило 11 хвилин для укладки, при цьому акторка ще 1 хвилини його клацала.

Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories
Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що зірка "Сватів" Анна Кошмал опинилася під крапельницею та показала фото з лікарняної палати.

ДО слова, Анна Кошмал із "Сватів" розім'яла тіло із зіркою "Кріпосної" Тарасом Цимбалюком

Раніше ми писали, що Анна Кошмал про продовження зйомок в росії серіалу "Свати".