Знаменитий український виконавець, автор та співак, хореограф, неповторний Діма Монатік показав просто розкішні кадри зі свого концерту у Німеччині. Він показав, як сильно люди підтримують Україну в різних точках світу.

Відповідну публікацію Діма Монатік розмістив у своєму аканті у Instagram.

«Розуміємо, як ви хочете один одного ще міцніше Пригорнути, саме тому готуємо для вас приємні несподіванки та спеціальних гостей на виступах у благодійному турі «ART Оборона»! Пишіть у коментарях, кого б ви хотіли побачити та почути? Ґановер, дякуємо за таку теплу зустріч нашої музичної терапії Made in Ukraine. До зустрічі 9.09 в Мюнхені, а 11.09 у Франкфурті! Весь графік концертів дивіться на сайті monatikcorporation.com (постійно оновлюється)», - подписал публикацию талантливый украинский артист.

Варто зазначити, що Монатік завжди знав, що треба давати шанувальникам на своїх концертах. Він завжди уважний до своїх фанатів і навіть дав дівчині з зали обійняти його, доки співав свої відомі хіти.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Монатік. Фото: скрін youtube
Монатік. Фото: скрін youtube

Підписники Діми не почали мовчати і почали писати коментарі під постом.

«Дякуємо Вам Діма За такий теплий та емоційний вечір, за вашу творчість та той вклад, який Ви робите для нашої Перемоги», - пишут фолловеры звезды.

Коментарі на пост Монатика в Instagram
Коментарі на пост Монатика в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Оля Цибульська показала, з ким уперше записала дует.

Нагадаємо, Володимир Дантес розповів, що означають його татуювання.