Володимир Дантес лишається в Україні та активно не тільки займається волонтерською діяльністю, а спілкується з шанувальниками в соціальних мережах. Він ділиться з ними подробицями особистого та творчого життя, а його акаунт нараховує 771 тисячу осіб

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Як відомо, Надя та Володя повідомили про розлучення навесні. Варто зазначити, що для шанувальників це стало цілковитою несподіванкою. Спочатку Надія розсекретила свій новий роман з реєстратором Михайлом Кацуріним. Дантес же офіційно повідомив, що поки не бажає оприлюднювати свої стосунки.

А Цього разу, у свято Дня Прапора, він вирішив привітати Харків зі святом. До речі, там він народився та виріс. Й досі це місто в його серці. Крім того, Володимир зауважив, що пишається харків'янами та завжди лишається з ними.

Потім він показав татуювання на правій руці у вигляді цифр та літер.Там написано: 057ха.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Співак пояснив для тих, хто не зрозумів. Це телефонний код міста Харків, а літери означають саме місто Харків.

"Для тих, хто й досі не зрозумів, що означають ці цифри. Це телефонний код Харкова. Ці цифри назавжди в моєму серці", - написав Дантес.

Володимир Дантес, скриншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва ніжно воркує з Кацуріним, як закохана школярка: колишнього Дантеса явно не боїться образити.

До слова, Даша Кацуріна на відпочинку показала на що здатні руки Дантеса: "Дуже тепло від фото".

Раніше ми писали, що Напівголий Вова Дантес слідом за Maneskin публічно принизив путіна: Монатік, Аліна Паш та сотні українців все чули.