Раніше тримаючи в секреті подробиці народження свого первістка, Дженніфер Лоуренс розповіла про все у майбутньому випуску Vogue.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

У розмові з Vogue зірка «Голодних ігор» підтвердила, що на початку цього року вона народила хлопчика, та розповіла, що малюка назвали Сай.

Це перша дитина у володарки "Оскара" від чоловіка Кука Мароні.

32-річна Лоуренс і 38-річний Мароні вперше були пов'язані ще в 2018 році, а в лютому 2022 року побралися.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Дженніфер і Кук Мароні (Зображення SplashNews)
Дженніфер і Кук Мароні (Зображення SplashNews)

Зірка розповіла: «Так страшно говорити про материнство. Тільки тому, що воно у всіх різне. Якщо я скажу: «Це було приголомшливо із самого початку», деякі люди подумають: «Спочатку для мене це не було дивовижним», і почуватимуться погано. На щастя, у мене так багато подруг, які були чесними і казали: "Це страшно. Ви можете не відразу порозумітися. Ви можете не одразу закохатися". Тому я відчувала себе такою готовою».

Актриса додала: «Наступного ранку після пологів я відчула, що все моє життя почалося спочатку. Мовляв, зараз перший день мого життя. Я просто дивилась. Я просто була така закохана. Я також закохалася у всіх дітей усюди».

Вагітна Дженніфер (Зображення FilmMagic)
Вагітна Дженніфер (Зображення FilmMagic)

Лоуренс додав, що новонароджені «такі чудові».

"Це рожеві, опухлі, тендітні маленькі ...", - сказала вона

Володарка багатьох нагород актриса має повернутися на великий екран у листопаді, щоб зіграти ветерана армії США у психологічній драмі «Козуей».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Зендея увірвалася в топи і стала найоплачуванішою актрисою у світі.

Нагадаємо, у Дженніфер Лоуренс зламали телефон із скандальними інтимними фото.