Елізабет Херлі показала карколомну демонстрацію своїх вбивчих вигинів у серії нарядів Карен Міллен, включаючи ансамбль з глибоким вирізом.

Ці кадри розмістили на популярній платформі Instagram.

57-річна модель об'єдналася з популярним рітейлером ICONS, щоб створити лінію розкішного жіночого одягу.

Поділившись серією нових знімків з рекламної кампанії, актриса виглядала просто сенсаційно, демонструючи свою вбивчу фігуру в чорній сукні.

Облягаючий ансамбль із ліфом, натхненним корсетом, та глибоким декольте підкреслювали її переваги.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ліз Херлі: скрін із соцмережі
Ліз Херлі: скрін із соцмережі

Елізабет виглядала розкішно в сукні, яка також відрізнялася спідницею-олівцем, що облягає, і прикрасою з кристалів на рукавах.

Уперши руки в стегна, зірка Остіна Пауерса продемонструвала свою нестаріючу красу та підтягнуту фігуру.

З волоссям, покладеним пружними хвилями, актриса виглядала неймовірно гламурно, оскільки на ній була повна палітра макіяжу, щоб підкреслити її гарні риси обличчя.

Ліз Херлі: скрін із соцмережі
Ліз Херлі: скрін із соцмережі

На іншому карколомному показі зірка одягла сміливий червоний костюм, який включав блейзер у стилі корсета, який поєднувався з відповідними брюками.

Демонструючи велике декольте, красуня-брюнетка сяяла в колекції приголомшливих нарядів, які продавець назвав «жіночими» та «сміливими».

Як раніше повідомляв портал "Знай", 57-річна Ліз Херлі потрусила "грушами" в екстремальному бікіні.

Нагадаємо, 57-річна Ліз Херлі з "Остін Пауерс" вразила у найменшому бікіні.