Голлівудський серцеїд викликав чутки про пластичну хірургію, показуючи, що він отримав серйозну травму обличчя після нещасного випадку вдома.

Дану публікацію продемонстрували на порталі DailyStar

34-річний красень з High School Musical шокував фанатів, коли під час виступу в День Землі у нього з'явилася більш квадратна лінія підборіддя. Це викликало занепокоєння фанатів.

Під час інтерв'ю Men's Health Зак звернувся до чуток про своє нове обличчя, зізнавшись, що він зламав собі щелепу, бігаючи по дому в шкарпетках.

Зак сказав, що послизнувся, вдарився об куток фонтану, знепритомнів і прокинувся від того, що його підборідна кістка «звисала» з його обличчя.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зак Ефрон: скрін з відео
Зак Ефрон: скрін з відео

Він сказав, що під час відновлення після травми його лицьові м'язи стали «справді великими», тому він поєднався з фізіотерапевтом.

Його фотографії згодом викликали суперечки, оскільки фанати порушують питання, що трапилося з його обличчям, і обговорюють можливість операції.

Однак Зак стверджує: «Якби я цінував те, що інші люди думають про мене, я точно не зміг би займатися цією роботою».

Після того, як фанати помітили зміни в його обличчі, вони звернулися до соціальних мереж, щоби прокоментувати це.

Зак Ефрон на обкладинці журналу
Зак Ефрон на обкладинці журналу

"Я відмовляюся вірити, що це Зак Ефрон", - заявив один з них.

"Я прокинувся і побачив, що Зак Ефрон облажався, чому я такий спустошений", - сказав інший.

Емоційний третій фанат написав: "Я щойно дізнався про це, і я буквально плачу, з моїх очей течуть справжні сльози, будь ласка, скажіть мені, що це лише кошмар, будь ласка, Зак Ефрон був усім моїм життям".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Анджеліна Джолі подала до суду на Бреда Пітта.