Популярний український артист із Одеси Костянтин Бочаров, якого всі знають як Melovin, потрапив у неприємну для себе ситуацію. Особисте життя стало публічним у несподіваний спосіб.

Про це музикант зняв кілька stories на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є.

Спочатку з'явився ролик із українського шоу, де комік Марк Куцевалов розповів про свої пригоди у Львові. Він зайшов у місцевий секс-шоп, і продавщиця відразу почала розповідати, що нещодавно її клієнтом був Melovin, і замовив цікаву річ.

Скрін, Instagram Melovin
Скрін, Instagram Melovin

Тобто, ніякої політики конфіденційності магазин не має, і вони з легкістю можуть розкрити всі ваші секрети. Після такого артисти боятимуться виходити в публічні місця, адже кожна їхня дія потім буде довго і нудно обговорюватися.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Melovin не почав мовчати, і одразу прокоментував цей інцидент. На його думку, в цьому немає нічого ганебного, і приховувати нічого. А ось закладу настав час задуматися про те, як вони роблять з клієнтами.

"Друзі, я ж не промовчу. Я купив мастурбатор із хвильовою стимуляцією. Тому раджу всім не соромитися того, що ми теж, пацани, хочемо якось розслабитися. І не тільки взагалі пацани. А магазин секс-шопу у Львові - я зайду . Просто зайду, подивитися в очі" - висловився Костянтин про цю ситуацію.

Цікаво, чи ця історія отримає продовження в майбутньому. Melovin з тих артистів, які слів на вітер не кидає, і, можливо, незабаром на нас чекатиме новий контент.

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

Нагадаємо, що Melovin, що втомився від кохання, заспівав нову пісню, який потонув у хвилях із жіночих рук .

Раніше повідомлялося, що Mеlovin зізнався, що розчаруванням "століття" для нього стали друзі з Росії

Також, Melovin зізнався, що з дитинства мріяв бути "за кадром", але не на сцені