Відома українська бізнес-вумен, а також нова дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна розповіла про свій емоційний стан зараз. Як вдається справлятися із двома дітьми в чужій країні.

Про це дівчина написала цілу посаду на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої є.

Наразі інтерес громадськості до персони Даші Кацуріної значно зріс. Спочатку всі обговорювали їхнє розлучення з Михайлом, потім його стосунки з колишньою подругою дівчини Надією Дорофєєвою, а тепер ще й офіційний початок стосунків із Володимиром Дантесом. Так, таких заплутаних історій наш вітчизняний шоу-бізнес ще не бачив і за таким сюжетом можна зняти топовий серіал.

Даша Кацуріна, скріншот: Youtube
Даша Кацуріна, скріншот: Youtube

Вже кілька місяців дівчина живе у сусідній з Україною Польщі, і причин для цього є кілька. По-перше – її старша дочка пішла до першого класу, і вона не хотіла ризикувати її життям віддаючи до однієї з київських шкіл. Тому було ухвалено рішення як мінімум на один рік змінити країну перебування, і, можливо, за цей час ситуація стабілізується.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

При цьому більшу частину часу вона проводить у новому будинку разом з дітьми. Без фізичної допомоги колишнього чоловіка, а також нового хлопця Володимира Дантеса, яким згідно із законом не можна залишати територію України без спеціального дозволу.

Даша Кацуріна, скріншот із кліпу Дантеса
Даша Кацуріна, скріншот із кліпу Дантеса

"Іноді мені здається, що я в дитячому "полоні" 🐒🐸 Але в цей же час я не уявляю себе, щасливу Дашу без цих двох. Ось такий парадокс материнства" - пише дівчина про свій стан у цей час.

Польщу було обрано у зв'язку зі своїм сусідством з Україною. Даша Кацуріна планує кілька разів на місяць приїжджати до України, де вирішуватиме робочі питання.

Нагадаємо, що Вова Дантес зняв "коханку" Кацуріна у кліпі про розлуку та надію повернутися додому

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва розповіла про обман і сильне збудження

Також, колишній Наді Дорофєєвій Дантес вперше "полюбився" з Кацуріною за її дітей