Відомий український кулінар та зірка проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів про те, як змінилося його життя з початку повномасштабного вторгнення.

Про це він записав кілька роликів, які опублікував у stories соціальної мережі Instagram. Чоловік є активним користувачем даного майданчика і регулярно висловлює свою думку про різні сфери життя.

Євген Клопотенко, фото Знай.uа
Євген Клопотенко, фото Знай.uа

Цього разу йшлося про те, як за півроку стабільне життя перекинулося з ніг на голову. Тепер він її мешкає на валізах, і це вкрай дивне почуття. Примітно, що ролики були записані з поїзда, тобто знову в дорозі.

"Для мене поїздки стали чимось таким, ніби ти прийшов додому і заварив чай. Я такий прийшов в один дiм, переїхав до іншого, переїхав до Івано-Франківська, в Осло, Краків, Київ, Львів. Мозок просто… Коротше, скоро буду в Києві" - розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Варто зазначити, що після початку повномасштабного вторгнення чоловік регулярно допомагає нашим військовим. У ресторанах Львова вони готували щонайменше 300 порцій на день, де годували людей, а працювали там переважно переселенці.

За кордоном йому також вдалося побувати за ці шість із половиною місяців, проте не з метою відпочинку. Його команді регулярно вдається заробляти не менше 25-30 тисяч євро, які йдуть на покупку автомобілів для військових, продуктів тощо. Це та допомога, яка сьогодні така необхідна.

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Одного разу він остаточно вирішив перейти на українську, та розвивати українську культуру у світі. Повномасштабна війна показала - робить він це не дарма, і сьогодні всі у світі, наприклад, уже знають, що борщ - українська страва.

Нагадаємо, що борщ скасовується? Переможець "МайстерШеф" Євген Клопотенко став на захист буряків

Раніше повідомлялося, що Даша Астаф'єва відсмажила реберця для ЗСУ на одній кухні з Клопотенком з "МастерШеф"

Також Євген Клопотенко придумав ритуал, як допомогти воїнам ЗСУ кавунами у контрнаступі