Оля Полякова – відома українська виконавиця, її старша донька Маша для свого віку не поступається матері популярності.

Дівчина в основному веде TikTok, заплющивши очі на соціальну мережу Instagram, при цьому публікуючи максимально суперечливі відео. Зовсім недавно вона повідомила, що відмовилася від навчання у Великій Британії.

Маша Полякова. Фото: скрин відео
Маша Полякова. Фото: скрин відео

Як виявилося, Маша Полякова у 2022 році вступила до Лондона, до музичного університету BMus. Однак невдовзі повідомила людей, які стежать за її життям, що відмовилася від цієї витівки... через хлопця. Вона у стосунках із молодим чоловіком і саме через нього дівчина вирішила залишитися в Україні.

Однак Маша досить дивно ставиться до свого рішення, якщо судити з її висловлювань. Точніше - за використовуваною нею піснею.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"У її черепній коробці немає нихуа-хуа", - йдеться там.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

"А мій вчинив разом зі мною за кордон", "Я думала, що одна така... а тепер шкодую, що не поїхала", "У результаті, це буде найбільшою помилкою", - пишуть користувачі в коментарях.

@mashapolyakova1

♬ исходный звук - simapogonina

Нагадаємо, Оля Полякова натякнула на вагітність: вхопилася за малюка, щойно її змогли відірвати

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Олі Полякової Маша після повернення в Україну показала справжній кайф: "Немає нічого кращого"

Знай.uа писав, Оля Полякова розповіла про таємного юнака Сергія, про якого мало хто знає: "Я взяла цього за шкірку і привела"