Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка та його нещодавню презентацію "вітчизняного" ноутбука. Відео пародист опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий настільки геніальний пародист, що для нього, начебто, не існує нездійсненних ролей. Він активно висміює всіх, кого тільки можна, і піднімає українцям настрій у ці складні часи.

Юрій Великий, фото: Instagram
Юрій Великий, фото: Instagram

Так, цього разу до "гумористичного прицілу" Юрія Великого потрапив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко та його нещодавня презентація ноутбука перед школярами. За словами правителя, це перший персональний комп'ютер суто білоруського виробництва, щоправда, майже всі деталі іноземні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Пародія гумориста справила справжній фурор у мережі. Не змогли стримати сміх навіть білоруси.

""Незручна валіза, все розтікається", навушники без проводів, але на дровах. Мені вже погано, а це тільки піввідсотка всіх приколів у відео", "Ми, білоруси, заздримо українцям, у яких розумний президент із почуттям гумору. білоруський президент у вашому виконанні нам дуже подобається», - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше портал Знай повідомляв, що сяюча від щастя Марта Адамчук із "Жіночого кварталу" змусила українців повірити в чари: "Маленька принцеса".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".