Успішний ресторатор та новий бойфренд Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін вирушив до стоматолога на чистку зубів і поділився знімком процедури, на який відреагувала його кохана та трохи присоромила. Про це свідчить публікація чоловіка у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Михайло Кацурін вирішив поділитися не дуже приємним знімком із процедури з чищення зубів. Він зняв себе перед початком процесу, лежачи на кріслі.

Михайло Кацурін. Фото: скрін instagram stories
Михайло Кацурін. Фото: скрін instagram stories

"Блін, не дуже вийшов через друге підборіддя", - підписав фото Михайло Кацурін.

Незабаром на сторіс відреагувала Надя Дорофєєва. Вона трохи присоромила бойфренда, який показав нечищені зуби.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Михайло Кацурін. Фото: скрін instagram stories
Михайло Кацурін. Фото: скрін instagram stories

"Зуби брудні", – написала виконавиця.

Михайло Кацурін зазначив, що в логіці Наді не позичати і додав, що після процедури його зуби виглядають набагато краще.

"Млинець, ну звичайно ж брудні, я ж на чистку до стоматолога прийшов. А ось після чищення. Красиво, правда? Вам дуже потрібно було це бачити", - відповів бойфренд співачки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Дантес зняв "коханку" Кацуріну у кліпі про розлуку та надію повернутися додому: "Залишиться у свідомості".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".