Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору вигадав несподіваний "кулінарний" лайфхак із сумнівною користю. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора любить розважати своїх шанувальників, зокрема використовуючи соцмережі. Він регулярно знімає кумедні ролики, однією з рубрик яких є "лайфхаки". Поради гумориста мають суто розважальний характер і навряд чи можуть застосовуватися в реальному житті.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора вирішив допомогти домогосподаркам із "кулінарними" труднощами на кухні. Він розповів, як можна швидко відокремити жовток від білка, використовуючи звичайну пластикову пляшку.

"Усім привіт. Це лайфхаки від Дяді Жори і сьогодні, дівчатка, я вам покажу, як відокремити жовток від білка. І в цьому нам допоможе баклажка. Проблема вирішена, користуйтеся", - розповів гуморист у новому ролику.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Думки щодо нового "лайфхаку" розділилися. Комусь ідея сподобалася, а хтось порахував її не надто корисною.

"Супер ідея", "Креативність так собі", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора оточив батьківською увагою улюбленицю сім'ї, поки старша дочка спостерігала: "Сонечко ясне".

Також наш портал інформував, Настя Каменських засиділася під яблунею, чекаючи на Потапа і згадуючи слова Ліни Костенко: "Так не хочеться".

Крім того, ми писали, Віктор Бронюк із гурту "ТІК" поставив на місце росіян, які спотворюють історію України: "Псевдонація псевдокраїни".