Відома українська гумористка, актриса "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна вразила неймовірною гнучкістю, виконавши трюк, який під силу не багатьом спортсменам. Відео знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна має не тільки неймовірне почуття гумору, але й приголомшливий зовнішній вигляд, зокрема ідеальну фігуру. Свої форми зірка відточує щоразу, коли має вільний час, займаючись у спортзалі. Роки тренувань дали свої плоди та розвинули неймовірні здібності.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Так, Катя Нікітіна показала досить складну вправу, яка потребує неймовірної гнучкості. Ймовірно, навіть сам Ван Дамм зі своїми трюками позаздрив би вмінню актриси. Сама ж зірка зазначила, що вправа допомагає позбавитися болю в шиї.

"Робимо так двічі на день і шия хворіти не буде. Ps. А все інше може бути", - пожартувала актриса.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

До речі, якщо сказати, що шанувальники здивувалися, то нічого не сказати.

"Якщо я так спробую зробити, то шия може боліти і не буде, до шиї справа не дійде, що-небудь зламається раніше", "Пощастить комусь", "Ого!!! Як завжди, вишукано і професійно, але також дуже красиво та круто", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна сіла навпочіпки і зачарувала запаморочливими формами: "Гаряча білявка".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".