Талановита та чарівна українська телеведуча, всім добре відома блогерка Маша Єфросиніна поділилася важливою публікацією у соціальній мережі. Вона запросила Ганну Маляр для того, щоб надати українкам важливу інформацію.

Цю публікацію Маша Єфросиніна розмістила у своєму аканті у Instagram.

«Вся правда про військовий облік для жінок України! Вже на моєму каналі а ютуб! Дивіться та розповсюджуйте, щоб якомога більше українок були проінформован», - підписаний пост в аккаунті української зірки.

Важливо відзначити, що на сторінку Маші в соціальній мережі підписано 2 мільйони людей. Очевидно, що багато хто з них – жінки, які на даний момент стежать за кожною публікацією української зірки. Люди не стали мовчати і вирушили до розділу з коментарями.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

"Все якось туманно. Не вірю. Відчуваю якиймь підвох!!!!!!!! Стільки часу ще й не внесли поправки? Ще й жінок туди на м‘ясо! Я в шоці! Жодноі дитини політика немає в окопі! Гра слів! якісь поправки у правки . Зміни поправок про зміни. Я проти!!!!! ПРОТИ!", "Спасибі Маша, це дуже важлива та потрібна інформація. Я сама вже не знала куди телефонувати, щоб мені нормально розповіли, що і як це працює. В інтернеті нічого не зрозуміло", "Заборона на виїзд за кордон взагалі не законна, навіто для чоловіків. Щось собі придумають. Є закони й їх треба дотримуватись , а не крутити як комусь заманеться", - пишуть відгуки фоловери Маші Єфросініної.

Коментарі на пост Маші Єфросініної в Instagram
Коментарі на пост Маші Єфросініної в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Даша Астаф'єва розповіла, як її змінила війна.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна похвалилася фігурою у стильному вбранні.