Популярна та талановита українська актриса та телеведуча, чарівна Лілія Ребрик поділилася доволі приємними новинами у соціальній мережі. Вона повідомила, що повертається у прямі ефіри на українське телебачення, що не може не тішити.

Цю публікацію Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«Осінь - час змін! І для мене особисто - також. Довгих вступів не писатиму і інтригу не триматиму: я знову повертаюся в ефір! Побачити мене можна буде вже з 12 вересня в ефірі «Ранок вдома» @ranokvdoma на телеканалі «Дом» @kanal_dom. Отже, від понеділка по буднях ми знову прокидатимемось разом, будемо говорити про найважливіше у нашому житті, будемо разом переживати радощі і, на жаль, горе, згуртуємось, витримаємо, вистоїмо і будемо разом йти до перемоги! А зараз переходьте на сторінку @ranokvdoma, підписуйтесь. На вас чекає багато приємних подарунків від нас. І, між іншим, команда каналу «Дом» підготувала цього телевізійного сезону ще кілька прем’єр, одна з яких - теж моя! Як-то кажуть: стежте за постами», - повідомила українська актриса.

Фанати телезірки, які підписані на її обліковий запис у Instagram, не стали довго мовчати, і вирушила писати відгуки під цією новиною. Однією з перших виявилася Оля Цибульська, яка привітала свою колегу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

«Вітаю», «Це чудова новина) вітаю! Будемо дивитися», «Нарешті знову побачимо Лілію на екрані! Це неймовірний та позитивний початок дня!Віітаю,це круто ,чекаю з нетерпінням!», - заилшають коменти юзери соцмережі.

Коментарі на пост Лілії Ребрик у Instagram
Коментарі на пост Лілії Ребрик у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Лілія Ребрик зізналася, що діти дуже бояться за її життя.