Всім добре відомий актор та шоумен Григорій Решетник приготував гарну промову на честь визначної події. Диктор розповів, як він досяг успіху завдяки тому, що одного разу ризикнув і вирішив підкорити Київ.

Цю новину Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в Instagram.

«20-ть років в Києві! В місті, про яке я мріяв з дитинства У вересні 2002 року скромний, невпевнений в собі хлопець з Миколаєва, приїхав підкорювати столицю. Навчаючись на ведучого телепрограмм, я мріяв відбутися в професії. Але, окрім мрій, зізнатись, ще багато працював.
Тому, мабуть, і закінчив університет з червоним дипломом, вступив до аспірантури, став викладачем та, звісно, закохався в телебачення. Я щасливий, що глядачі та професія прийняли мене - я став диктором і ведучим десятків найпопулярніших проектів країни, провів найкращі церемонії та заходи, об‘їздив пів світу (не в останню чергу завдяки професії). Мене оточують найкращі професіонали та люди, найкрутіші команди. Так, за місце під сонцем доводилося боротися, але ця боротьба додавала навичків, впевненості, досвіду», - повідомив телеведучий.

Також Григорій вирішив попередити, що він не зупиняється на досягнутому і переконав публіку, що він продовжує працювати.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

«А ще - в столиці я зустрів кохання свого життя! Разом з Христинкою ми народили трьох неперевершених синів, про донечку також мріємо:) У мене багато друзів і знайомих, яких я дуже ціную й поважаю. Звичайно, що я не розслабляюся та не зупиняюся - я з дитинства привчений до роботи. Я вірю, що життя справедливе і добро обов‘язково переможе, як би це патетично не звучало на перший погляд», - продовжив шоумен.

Як раніше повідомляв портал "Знай", головний герой шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський зробив заяву.