Українська співачка, радіоведуча та автор пісень Оля Цибульська випустила нову пісню "Сьогодні" та розповіла про почуття, пов'язані з нею.

Жінка часто викладає щось у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 780 тисяч людей. 36-річна співачка розповіла, що саме з цією піснею до неї прийшло відчуття того, що вона воскресла.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"Незважаючи на пекло, яке несе війна, життя безперервно і щохвилини триває. Чуєш? Україна стала центром землі. Як серце, що кровоточить і плаче. Поки що. І це серце б'ється в кожному з нас. Тут і зараз. Дякую, Антоне за твій космічний талант і дякую всій моїй команді!", - пише Оля Цибульська в публікації.

І під кінець зазначила ЗСУ, подякувала їм – за можливість жити далі. На відео вона біжить у невідомому напрямку, кудись із посмішкою на обличчі. А потім обіймається з котиком та радіє дощу.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Як воно співпало, зі звільненням територій, цей трек прямо в серце", "Пісня сповнена любові, з надією та щастям і збіглася зі звільненням окупованих територій", "Вдалого гарного настрою і дня, так тримати", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Оля Цибульська заявила про розлучення з чоловіком, якого нещодавно "вивела" у світ: "Вибесив з самого ранку"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська, яка нещодавно показала чоловіка, заговорила про нове життя після розлучення: "Хочеться більше кохання"

Знай.ua писав, Оля Цибульська "воскресла", розповідаючи про серце, що плаче: "Киця дома"