Стало відомо, що американський офіс закриває чоловічий журнал Playboy Ukraine з 1 січня 2023 року, після майже 20 років на ринку (перший випуск 2005 року).

Вітчизняний видавець Олександр Шевченко написав невелику публікацію щодо цього рішення... наголосивши, що власники журналу досі залишається в країні-агресорі.

Софія Стужук, фото: Playboy
Софія Стужук, фото: Playboy

"Причину ніхто не пояснив. Говорити погано про партнерів не в моїх правилах. Всі фінзобов'язання з нашого боку виконані на 100%. Є непереборне бажання купити всю компанію Playboy і звільнити все правління. Не вистачає $20 мільйонів. не бажає?", - пише Олександр Шевченко у Facebook.

Українське відділення під його крилом зробило багато корисних дій із початку повномасштабної війни в Україні. Повідомляється, що саме через це рішення могло бути прийняте.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Олександр Шевченко, скріншот: Facebook
Олександр Шевченко, скріншот: Facebook

"Playboy Ukraine" на тиждень відправляв по 2-3 фури гуманітарної допомоги з Іспанії, Португалії, Великобританії.

Цей модний журнал встиг зняти багато зірок шоу-бізнесу на своїх сторінках. Це стосується колишніх учасниць "НеАнгели" Вікторію Сміюху та Славу Камінську, Надю Дорофєєву, звичайно ж, Дашу Астаф'єву, а також зрадницю Софію Стужук, яка продовжує працювати з росіянами.

Слава Камінська та Вікторія Сміюха, фото: Playboy
Слава Камінська та Вікторія Сміюха, фото: Playboy

Надя Дорофєєва, фото: Playboy
Надя Дорофєєва, фото: Playboy

Даша Астаф'єва, фото: Playboy
Даша Астаф'єва, фото: Playboy

Софія Стужук, фото: Playboy
Софія Стужук, фото: Playboy

Нагадаємо, "закохані" Даша Астаф'єва та Євген Клопотенко "потерлися" прямо на столі: "Стільки кайфу"

Як повідомляв "Знай.ua", бразильський бог футболу Роналду хотів стати новим Х'ю Хефнером і купити всю франшизу "Playboy": мамкін бізнесмен

Знай.ua писав, 54-річна Донна Д'Ерріко зі "Рятувальників Малібу" переплюнула Памелу Андерсон: спортивне тіло і соски випливли назовні