Відомий український співак Віктор Павлік ледь не втратив самоконтролю, потрапивши до магазину з іграшками для дорослих у США. Відповідним відео він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Павлік із перших днів війни займається волонтерством, підтримує українців творчістю у цей нелегкий період. Незважаючи на щільний графік, він завжди знаходить час для спілкування з шанувальниками, зокрема через соцмережі.

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube
Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Віктор Павлік вирушив до США з черговим благодійним концертом та показав, як проводить вільний час. Він опинився в місті Сакраменто, де відвідав магазин зі свого роду "іграшками" для дорослих – мотоциклами Harley-Davidson. Будучи поціновувачем цього виду транспорту, артист ледве стримував емоції і зізнався, що від такої кількості розкішних "залізних коней" можна втратити голову.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так, почалася моя казка в Сакраменто, зрозуміло, що тут все гаразд. Дякую Бену, що привіт мене, колега. Зайшли в американський магазин Harley-Davidson, ну і тут дах може поїхати", - поділився виконавець.

Раніше портал Знай повідомляв, Віктор Павлік втік від дружини до американського села, але там йому подарували валізу з натяком.

Також наш портал інформував, Наталія Могилевська влаштувала прогулянку закутками київської підземки під похмурий саундтрек: "Гнітлива атмосфера".

Крім того, ми писали, Камалія та її чоловік бізнесмен Захур зізналися, що війна змусила їх відмовитись від розкоші: "Щастя в іншому".