Дружина знаменитого українського гумориста, актора та зірки "Квартал 95" Юрія Ткача по-доброму позаздрила дочці, яка радіє дрібницям життя та показала дуже позитивне відео з маленькою Лізою. Відео Вікторія Ткач опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач активно веде свою сторінку у соцмережах та регулярно показує шанувальникам моменти з життя. В основному всі її публікації мають позитивний характер, а головною актрисою виступає дочка Ліза.

Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4
Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4

Так, на цей раз дружина гумориста поділилася дуже позитивним роликом із дочкою. У центрі кадру маленька Ліза, яка виконує веселий танець, стоячи на пірсі і милуючись неймовірно красивими краєвидами. Вікторія Ткач трохи позаздрила дочці та зазначила, що бути дитиною – це особливий привілей.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Як круто бути дитиною... Їх безмежне почуття життя. Їх чисті емоції... І вільні думки... Завжди залишайте в собі ту саму, маленьку дитину!", - підписала ролик Вікторія Ткач.

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Кварталу 95" поскаржився на дружину, яка почала готувати менше, Полякова не втрималася і вставила свої 5 копійок: "Я її підписала".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".