Відомий український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Валерій Жидков розповів, що не поміняв би своє життя ні на яке інше.

У своєму Instagram, де на артиста підписано 28,2 тисячі шанувальників, Валерій Жидков як і раніше публікує невеликі цитати, які оформлює у вигляді посту.

Валерій Жидков. Фото: скриншот Facebook
Валерій Жидков. Фото: скриншот Facebook

Цього разу Валерій написав:

У цікавий час живемо. Було б у мене ще одне життя - я б його ще не використовував... - написав Жидков.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/
Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/

Раніше Валерій Жидков розповідав, що скучає за дружиною та дітьми, які виїхали за кордон. А також заявив, що окупанти увірвалися до його будинку та обікрали його, забравши фотоапарат, гітару, та навіть кросівки.

У коментарях підтримали думку Валерія та висловили свої з цього приводу:

"Це точно", "Так тримати, Валера!", "Просто блискуче Не варто життя недооцінювати. Інакше страшно жити", "Повернення за гарантією, схоже, теж не використати", "Дійсно цікаві часи! - триває переосмислення цінностей", "А нас ніхто не питає, від нас нічого не залежить", - написали в коментарях шанувальники гумориста.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Валерій Жидков з "Квартал 95" розповів, як окупанти рф обнесли його будинок у Макарові: "Аж до кросівок".

Як повідомляв "Знай.ua" Валерій Жидков із "Квартал 95" зізнався, що зробить одразу після перемоги.

Також "Знай.ua" інформував, Валерій Жидков із "Квартал 95" розкрив світу справжнє обличчя російського солдата.