Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрищук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

Настя Покрищук зустріла скандального українського блогера Денчика, який прославився через вуличні "концерти" та неадекватну поведінку.

Скріншот із Instagram, Настя Покрищук
Скріншот із Instagram, Настя Покрищук

Він намагався достукатися до дівчини, яка сиділа в машині, і навіть пропонував щось сумнівне.

"Пішли на кушетку", - наполегливо пропонував Денчик.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Покрищук, у свою чергу, дивилася на нього як на божевільного та намагалася м'яко відмовити, закривши машину та вікно.

Пізніше з'ясувалося, що хлопець пропонував Насті зробити парні тату і вона погодилася на таку авантюру. Блогери вирушили до салону та набили один одному татуювання. Результат вони одразу не показали у своїх соцмережах, тримали інтригу.

Раніше ми писали про те, що "пацанка" Настя Покрищук хотіла показати, як перетворилася з гусениці на метелика, але оцінили не все: "Страшно дивитись"

Як повідомляв Знай.ua, королева пластики Покрищук грайливо потрясла своїми новими "булочками" у рожевому бікіні: "На це можна дивитися вічно"

Також портал Знай.ua писав, що королева пластики Анастасія Покрищук ледь не розірвала сукню своєю красою, українці не оцінили: "На любителя"