Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я – Тереза ​​Балашова) славиться своїми яскравими образами та зовнішністю кароокої Барбі. Крім творчої діяльності артистка також активно розвиває акаунт у Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації. За нею слідкує близько 300 тисяч людей.

СолоХа в інтерв'ю Славі Дьоміну завуальовано назвала свій вік, але потім заявила, що спочатку не зрозуміла ведучого і трохи помилилася в розрахунках. Про те, коли народилася артистка, до цього ніхто не знав.

СолоХа і Дьомін, скріншот з відео
СолоХа і Дьомін, скріншот з відео

Тереза ​​зізналася, що до 20 років її не відвідували думки про старість, проте після 30 вона рахувала кожен рік і думала, що час летить дуже швидко.

"Соромитись і не приймати свій вік - пережиток минулого. ☝🏾Нещодавно я зрозуміла, що старості боятися не треба. Багато чого залежить від жінки", - заявила артистка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На думку зірки, догляд за собою та гарний настрій – це кредит на майбутнє. Вона любить у собі все, включаючи вік, і не соромиться цифри в паспорті. Торік Терезі виповнилося 35 років.

"Сьогодні я без завмирання в голосі і зайвого кокетства відповідаю на це питання, мені 35! 🙌🏻😍До старості мені ще дуже далеко, і я закликаю сприймати свое дорослішання спокійно, з повагою і любов'ю до свого тіла!" - підсумувала СолоХа.

Раніше ми писали про те, що СолоХа під час війни втратила найдорожче - дитину: "Купила пляшку вина та..."

Як повідомляв Знай.ua, СолоХа розповіла, у чому її звинувачує Катя Бужинська та хто розпускає жахливі чутки: "Проти України..."

Також портал Знай.ua писав, що СолоХа "найняла" міцних хлопців для охорони перед концертом: "Хвилюються, щоб такої краси не вкрали"