Меган Маркл скасувала свою появу на шоу Джиммі Феллона наступного тижня, а також інші заходи, які вона забронювала.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «DailyStar»

Герцогиня Сассекська відклала плани на вечірнє шоу з Джиммі Феллоном та запланований візит на Генеральну Асамблею ООН на Манхеттені з принцом Гаррі.

Дата виходу наступного епізоду надзвичайно популярного подкасту Меган «Архетипи» також було відкладено після смерті королеви.

Запланована поява Меган на телебаченні мала відбутися через кілька тижнів після її гучного інтерв'ю The Cut, в якому вона сказала, що щаслива залишити Британію.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

І це оголошення було зроблено після того, як король Карл III запропонував парі оливкову гілку під час свого першого звернення до нації як нового монарха.

Меган мала з'явитися у програмі NBC «Вечірнє шоу з Джиммі Фелоном» у вівторок, 20 вересня.

Принц Гаррі та Меган Маркл, скрін з відео
Принц Гаррі та Меган Маркл, скрін з відео

Вона мала бути в Нью-Йорку з принцом Гаррі, щоб виступити перед 77-ю сесією Генеральної Асамблеї ООН того ж дня.

Але їхні плани були відкладені, оскільки вони сумують після державного похорону королеви, яке, як очікується, відбудеться 19 вересня, хоча офіційна дата ще не оголошена.

Джерело повідомило Page Six: «Меган мала запросити Фелон. Я навіть не знаю, про що вона збиралася говорити, але зараз це скасовано».

Після смерті королеви королівська сім'я вступила в 10-денну жалобу, протягом якої всі плани було припинено або скасовано.

Підкаст Меган був запущений 23 серпня і з того часу виходить щовівторка, а останній вийшов 6 вересня.

Однак герцогиня планує відкласти вихід наступного епізоду, повідомляє Page Six.

Як раніше повідомляв портал "Знай", двійник Меган Маркл вразив мережу відвертими кадрами.

Нагадаємо, Меган Маркл становить явну небезпеку для королівської родини.