Коля Сєрга, Даніель Салем, Саша Чемеров із гурту The Gitaas та інші артисти, які об'єдналися у "Культурний десант", вилізли верхи на танк і розповіли про свою місію. Цим вони поділилися на офіційній сторінці свого об'єднання culturalforces.

Коля Серга, Даніель Салем, Саша Чемеров із гурту The Gitaas та інші артисти з "Культурного десанту" об'єдналися заради того, щоб підтримувати внутрішній стан воїнів та тримати їхній моральний дух на високому рівні.

Ярмак, Коля Серга. Фото: instagram/yarmak_music
Ярмак, Коля Серга. Фото: instagram/yarmak_music

"Ми працюємо на нулі і близько до цих місць, тому що там стрес найвищий і ми є швидка морально-психологічна допомога", - поділилися зірки.

Артисти порівняли себе з "Месниками", тільки їхня суперсила полягає у творчості і кожен член команди - це свого роду воїн.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"У команду відбирали тих, хто по-перше має глибокий сенс у своїй творчості і може працювати на різних рівнях сприяння. По-друге, має бути воїном зсередини і бажано військовослужбовцям, тому що місця в які ми їздимо небезпечні. І по-третє, має бути унікальним. У нас ніби "Месники" лише з творчими суперсилами. Тому ми не маємо двох спайдерменів", - розповіли артисти.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем спалахнув лютою ненавистю до окупантів і заявив, що вони не варті "звання" орків: "Просто – ніщо".

Також наш портал інформував, Сергія Жадана "скасували" в Європі, коли він намагався зібрати гроші на ЗСУ: "Гроші на їжу? Будь ласка".

Крім того, ми писали, музикант Сашко Чемеров із гурту The Gitaas випустив новий кліп на трек "Полями": вражаючи кадри з передової.