Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розкрив таємницю "бавовни", що не припиняються, в окупантів і змусив українців від душі насміятися. Кумедний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв регулярно ділиться з українцями передбаченнями щодо війни та ситуації в містах. Він попереджає про небезпеки та нерідко ділиться приємними прогнозами. Але як виявилося дарувати радість та усмішки він вміє не лише за допомогою добрих передбачень, а й курйозними роликами.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Так, цього разу Макс Гордєєв зняв кумедний ролик, у якому показав, чому у російських окупантів постійно відбуваються так звані "бавовни" і хто за ними стоїть.

"Ось так #бавовна", - підписав ролик екстрасенс.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Українці не змогли стримати сміху.

"Бомбастично", "Шедеврально!!", "А якщо так при кожному клацанні чайника", "Ой, смішний Макс", - посміялися у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше Знай повідомляв, екстрасенс Макс Гордєєв попередив про небезпеку при звільненні окупованих територій: "Зрада, яка може..."

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" поскаржився на дружину, яка почала готувати менше, Полякова не втрималася і вставила свої 5 копійок: "Я її підписала".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".