Відомий український музикант та лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський довгий час жив і працював у росії, але з першого дня війни в рідній країні чітко озвучив свою громадянську позицію.

Крім того, артист всіляко підтримує земляків, виступає на благодійних концертах і жодної хвилини не вірить у мерзенну пропаганду рф.

Євген Мільковський, фото з Instagram
Євген Мільковський, фото з Instagram

Євген Мільковський рідко розповідає про особисте життя в соцмережах і всі сили "спрямовує" лише на катастрофу в Україні, яка відгукується неймовірним болем у його серці. На цей раз артист заявив, що війна триває вже 200 днів, але його досі вражає те, що артисти та блогери мовчать про це.

Скріншот із Instagram, Євген Мільковський
Скріншот із Instagram, Євген Мільковський

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"200 днів мого ах*ївання з людей, які ігнорують це. Яка ціна творчості, яка цинічно та лицемірно ігнорує реальність? Веселощі на кістках", - написав Мільковський.

Віддані шанувальники, зокрема з України, дуже підтримують музиканта, хоча більшість росіян "зреклися" його.

Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/
Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/

Варто зазначити, що українські артисти, які живуть у росії, справді ігнорують факт того, що їхню Батьківщину винищують окупанти. Серед таких – Лоліта Мілявська з міста Мукачево, Регіна Тодоренко з Одеси та інші. Усі вони вважаються зрадниками серед земляків.

Раніше ми писали про те, що лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський заявив, що його серце "догорає" з літом: "Я існую"

Як повідомляв Знай.ua, лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський показав, як до нього ставляться фанати з росії - адекватних обмаль: "Люди такі різні"

Також портал Знай.ua писав, що Євген Мільковський із гурту "Нерви" втратив близького друга через війну: вдалося врятуватися від окупантів, але серце не витримало