Українська акторка фільмів для дорослих Адель Асанті (справжнє ім'я - Настя Распутіна) після участі у шоу "Холостяк" з головним героєм Заливаком набула великої популярності в соцмережі Instagram. Дівчина регулярно розміщує пости та розкриває теми любовних втіх для шанувальників, кількість яких зросла вже до 50 тисяч.

Настя Розпустила в інтерв'ю блогеру Мирославу Солонару вперше розповіла про свого хлопця, який служить у лавах ЗСУ. До цього дівчина вже показувала коханого фанатам, проте приховувала обличчя та ім'я.

Адель Асанті з хлопцем, фото з instagram
Адель Асанті з хлопцем, фото з instagram

Обранець Адель Асанті зараз на фронті, але локацію зі зрозумілих причин вона не повідомляє. На початку війни пара жила разом у Києві з усією родиною дівчини, але з першого дня хлопець вирішив піти в тероборону, а потім на передову.

"Весь цей час я на нервах, хвилююся і схудла. Вірю в те, що все буде добре і ми вже наближаємося до перемоги", - зізналася Настя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Адель Асанті та Солонар, скріншот з відео
Адель Асанті та Солонар, скріншот з відео

Більше того, блогерці вже зробили пропозицію руки і серця, але вона поки не поспішає із заміжжям і чекає на закінчення війни.

Цікавим стало питання, як обранець ставиться до минулого дівчини, адже за її плечима 60 фільмів для дорослих та 4 роки зйомок.

"Абсолютно нормально. Ми познайомилися в Instagram і він знав, хто я така. Це минуле і для нього важливо, ким я зараз є", - відповіла Адель Асанті.

Раніше ми писали про те, що Адель Асанті, яка знімалася у фільмах 18+, похвалилася переробленим "багажником" у білизні: "З новою годувальницею"

Як повідомляв Знай.ua, Адель Асанті зробила перший крок до легалізації відео для дорослих, чекає на схвалення Зеленського: "Хто любить контент 18+..."

Також портал Знай.ua писав, що Адель Асанті розповіла, як потрапила в індустрію 18+ і скільки заробила за 4 роки зйомок: "Нелегка праця"