Учасник "Холостячки" Андрій Хветкевич нещодавно зробив камінг-аут, розповів усім про свою орієнтацію та показав нареченого. Така новина шокувала багатьох шанувальників та навіть головну героїню Злату Огнєвіч.

Андрій Хветкевич вирішив дати інтерв'ю вперше після свого зізнання. Чоловік розкрив Аліні Доротюк багато подробиць про особисте життя та стосунки з нареченим Феліпе.

Хветкевич та Доротюк, скріншот з відео
Хветкевич та Доротюк, скріншот з відео

Спочатку Феліпе не очікував, що Андрій зробить йому пропозицію руки та серця, і навіть не знав, що відповісти. Нині вони вже планують весілля. Більше того, пара хоче разом купити сімейне гніздечко та Хветкевичу важливо, щоб шлюб був офіційно зареєстрований.

"Ми хочемо почуватися як нормальні люди. Нормального весілля, документів. Всі легальні моменти ми хочемо, в Америці це законно", - поділився він.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Весілля вони хочуть зіграти наступного року, у квітні. Це станеться у Мексиці, у містечку Пуерто-Вальярта. Феліпе подбав про все і вже забронював там величезну віллу. Пара запросила на урочистість лише 30 людей.

Андрій Хветкевич із нареченим, скріншот з відео
Андрій Хветкевич із нареченим, скріншот з відео

"Невелике буде весілля, але в дуже гарному місці біля океану. Феліпе любить щось таке неординарне", - додав Андрій.

Дітей закохані також хочуть і планують. Вони мають декілька варіантів, схиляються до сурогатного материнства.

"Також ми думаємо і про усиновлення, тому що дуже багато діток самотніх. В Україні є ті, хто втратив батьків. Ми думаємо про різні варіанти", - розповів Хветкевич.

Раніше ми писали про те, що Андрій Хветкевич із "Холостячки" показав свого обранця

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Хветкевич після "Холостячки" зі Златою Огнєвіч зрозумів, що він гей: краще за гарячого колумбійського красеня

Також портал Знай.ua писав, що Еллерт, Рибак та хлопчики Огнєвіч із "Холостячки" втратили Андрія Хветкевича після відмови Злати: "Ніхто його не знайде"